RADIO-E FRA HØYFJELLET

Erik Mohn og Oskar Ohlsson er programledere på 17 mai sendingen fra Storefjell resort Hotell på Golsfjellet hvor toget forgår på ski.
Erik Mohn og Oskar Ohlsson er programledere på 17 mai sendingen fra Storefjell resort Hotell på Golsfjellet hvor toget forgår på ski.

17 mai og resten av uka fra Storefjell resort hotel

Erik og Oskar med daglige sendinger

Publisert

Nå er Erik Mohn og Oskar Ohlsson på plass på Storefjell resort hotel på Golsfjellet. De to programlederne skal lose dere gjennom en særdeles underholdende 17 mai sending på Radio-E fra kl 14.00 i dag. Og det med rapporter fra andre steder på Østlandet. Høydepunktet blir når Oskar skal være med på 17 mai tog på ski rundt på Golsfjellet.

-Vi har fint skiføre og det er kjørt opp gode spor. men jeg er usikker på vinden. Blir det for mye, må det muligens avlyse, sier hotelldirektør, Lars Nibstad, til e-tv.no. Sjøl blir hotellsjefen å høre i sendingen som radio-E sine programledere gleder seg til.

-Dette blir moro. Jeg skal være her til og med lørdag med daglige sendinger på ettermiddagen. Oskar reiser ned torsdag og etterlater meg alene. Det blir fint med en svenske i studio - på nasjonaldagen. Nå skal han få kjenne hvordan vi feirer slik at svenskene ser og lærer, sier en lattermild, Erik Mohn. Til daglig er han å høre på Radio-E sine morgensendinger samt at han hver torsdag har E-riks, et rent musikalsk underholdningsprogram.

-Jeg håper at vinden løyer litt slik at jeg får spent på meg skia og rapportert fra 17 mai toget som skal foregå på ski her oppe. Jeg blir å finne i studio med Erik hver dag frem til torsdag, sier Oskar og innrømmer samtidig noe om vår nasjonaldags-feiring:

-Ja, vi svensker har noe å lære der, sier en lattermild Oskar som hadde premiere på sitt eget show "Sportssvensken" sist fredag. Han fikk veldig gode kritikker av lytterne etter det første programmet.

17 mai sendingen kommer kl. 14.00. Hver dag fra kl. 15.30 får dere høre "Erik og Oskar" fra høyfjellet. Mange gjester, gode intervjuer, rapporter fra utegående reportere - og ikke minst masse god musikk. Sjekk vår app "Radio E Norge" eller hør sendingen på www.radioe.no.

Powered by Labrador CMS