Viu har ledige plasser i jula. Ta kontakt med oss, sier innehaver av Gardermoen hunde og kattehotell, Ann Kilberg,
Viu har ledige plasser i jula. Ta kontakt med oss, sier innehaver av Gardermoen hunde og kattehotell, Ann Kilberg,

Gardermoen hunde og kattehotell med ledige plasser i jula (Video)

Publisert

Gardermoen Hunde og kattehotell ligger 10 minutter fra Gardermoen flyplass og er et ypperlig sted å plassere enten hunden eller katten din hvis du skal ut og reise.

-Her har det vært hotell for hunder og katter i flere år, og vi mener å ha et godt - og ikke minst kosteffektivt sted for dyrene, sier innehaver, Ann Kielberg. Nå varsler hun at det er fortsatt god kapasitet i jula.

-Ja, vi har fortsatt godt med plasser. Hundene som er her får godt stell og masse lek ute i store hundegårder. Vi serverer to måltider om dagen, og hunder som står her noen dager, blir vasket før tilbakelevering. Vi kan også klippe klør og om nødvendig gi peisen en klipp dersom man ønsker det. Vi er fleksible på mange måter ovenfor våre kunder. sier Kielberg.

-Det er ihvertfall ut som om hunder og katter trives hos oss. Vi har mange faste kunder som kommer igjen og igjen. Det tar vi som en bekreftelse på at de er fornøyd, fortsetter Kielberg.

Dersom du skal kontakte Gardermoen Hunde og kattehotell, gå inn på hjemmesiden. www.ghkas.no, eller ring 63998930.

-Hos oss er alle velkomne, men det er fint om dere bestiller. Husk vaksinekort. Vi forholder oss selvfølgelig til reglene som Mattilsynet har pålagt oss, avslutter Kielberg og ser frem til å treffe nye kunder remover.

Powered by Labrador CMS