Annonseinnhold

Bo billig, frokost fra kl.04.00, parker bilen og bli kjørt til flyplassen

Et unikt tilbud hos Gardermoen hotel bed & breakfast

Publisert Sist oppdatert

Det er vanskelig å finne billigere overnatting enn Gardermoen hotel bed & breakfast hvis du skal ut å reise fra Gardermoen. Frokosten starter kl. 04.00 på natta og varer til kl. 10.00. Du kan parkere bilen din ved hotellet mens du er på reise og de kan både hente og bringe deg på flyplassen med sine hotellbiler.-Jeg føler vi har et unikt tilbud til de som skal på reise, sier daglig leder, Heidi Melissa Davidson ved Gardermoen hotell bed & breakfast.

Gardermoen hotel bed & breakfast: Hotellet ligger koselig til bare ti minutter unna hovedterminalen på Gardemoen.
Gardermoen hotel bed & breakfast: Hotellet ligger koselig til bare ti minutter unna hovedterminalen på Gardemoen.

-For mange medfører det mye stress å reise til Gardermoen samme morgen som flyet går. Da er det bedre å komme dagen før, parkere bilen, få i seg en middag, sove i en god seng, stå opp om morgenen, spise en god frokost og så bli kjørt på flyplassen. Vi ser at flere og flere ser denne muligheten, fortsetter Heidi.

Bli kjørt og hentet

Gardermoen hotel bed & breakfast ligger fint til bare 7-8 minutter unna flyterminalen på Norges hovedflyplass. Hotellets egne biler både henter og frakter deg til flyplassen.

Frokosten begynner kl. 04.00.
Frokosten begynner kl. 04.00.

-Våre sjåfører står på slik at du skal føle deg ivaretatt. Vi har en helt ny bilpark som er driftsikker og komfortabel. Vi kjører på anmodning døgnet rundt. Det blir mer personlig på den måten, sier Heidi, som er stolt over at de kan tilby tidlig frokost. Du kan nemlig gå ned i spisesalen og spise frokost fra kl.04.00 på morgenen.

Viktig for oss

-Mange hoteller rundt her har ikke det tilbudet. Vår tidlige frokost begynner så tidlig slik at våre gjester kan få i seg et godt måltid før de skal reise med et tidlig fly. Alle vet at det er kostbart å kjøpe mat og drikke på lufthavnen. Mange fly har heller ikke måltider inkludert. Derfor er det viktig for oss på Gardermoen Hotel bed and breakfast å ha dette tilbudet, forteller Heidi.

Gardermoen hotel bed & breakfast:
Gardermoen hotel bed & breakfast:

Parker egen bil ved hotellet

Noe av det unike med Gardermoen hotel bed & breakfast er at de reisende slipper å tenke på egen bil. Med en stor parkeringsplass rett ved hotellet, tar hotellet vare på bilen din mens du er borte.

- Her sparer du mye tid. Parker bilen og gå 50 meter til vår døgnbemannende hotellresepsjon, sier Heidi.

God standard

Rommene på Gardermoen hotel bed & breakfast er av god standard. Det er investert mye penger i gode madrasser slik at gjestene kan sove godt. Hotellet kan tilby alt fra enkeltrom til firemannsrom avhengig av behov. Områdene rundt gir gode muligheter for en joggetur i skogen eller en spasertur langs veiene rundt hotellet.

Koselig resepsjon ved Gardermoen hotel bed & breakfast som er bemannet hele døgnet.
Koselig resepsjon ved Gardermoen hotel bed & breakfast som er bemannet hele døgnet.

-Vi føler at vi har et flott og kosteffektivt tilbud til våre gjester og ønsker dere velkommen til et hyggelig opphold hos oss på Gardermoen Hotell bed & breakfast – eller Gardermoen bed & breakfast som noen også kaller oss, avslutter Heidi Melissa Davidson.

Vil du booke rom på Gardermoen hotel bed & breakfast? Da kan du klikke her:

BOOK ROM!

Powered by Labrador CMS