NOK EN PREMIERE PÅ RADIO-E

Programleder for 'Cryptonews', Raymond Øverlie.
Programleder for "Cryptonews", Raymond Øverlie.

Den første radioen i Norge med nyheter om krypto og finans. I dag på Radio-E

-Et spennende prosjekt, sier programleder Raymond Øverlie som i dag debuterer som programleder på radio med sitt nye program "Cryptonews". Programmet sendes gjennom hele dagen på radio-E.

-Raymond er selv investor og regnes som en av de aller fremste på dette emnet i Norge. At jeg kunne få han som programleder er jeg veldig godt fornøyd med. Jeg er stolt over at vi kan presentere et slikt program på kanalen vår, sier ansvarlig redaktør, Lasse Olsrud Evensen.

"Cryptonews" de siste nyhetene og utvikling av kurser på kryptovaluta. hensikten er å gi folk lettfattelig informasjon slik at de kan få mer kunnskap om krypto og ditto marked. Men ikke bare krypto: også utviklingen av vanlige valuta som står mot den norske kroner, reisetips pluss andre nyheter fra finanssektoren.

-Vi satser i første omgang på korte nyheter men programmet vil vi utvikle. Og dersom noen har spørsmål, sitter vi på et kobbel av spesialister som kan svare på spørsmål. Send oss spørsmålene på post@e-tv.no, sier Raymond Øverlie.

Powered by Labrador CMS