En av landets beste radiostemmer

I kveld år du "Best of E-rik´s" på Radio-E

Publisert

Når Erik Mohn inntar Radio-E i kveld kl. 20.00 med et "Best of" av "E-riks" sendingene sine, er det vel vitende om at han har enorm erfaring med snart 40 års erfaring fra radio. Erik Mohn har en av de beste radio-stemmene i Norge og hans underholdningsprogram E-riks vil rulle hver torsdag på Radio-E. Og snart blir han en av programlederne i en storsatsning på Radio-E og e-tv.no.

-Jeg elsker å å jobbe med radio, men dessverre er det slik at det er vanskelig å leve av det her i Norge. Mulig jeg skulle tatt litt større sjanser tidligere, men gløden og gleden av å bruke mikrofonen, snakke til samt snakke med folk er fortsatt til stede, forteller Erik Mohn.

Til daglig bor og jobber han på Romerike og vil være aktiv både fra Radio-E sitt studio på Jessheim samt i Oslo og Alna-senter hvor han lager sine E-riks sendinger. Den har i mange år gått på en annen radiokanal i hovedstaden og den er populær både blant norske musikere samt radiolytterne.

-Det er morsomt at også Radio-E vil ha E-riks sendingene. Det jeg liker best med landets nyeste radiokanal(Radio-E)er at de tenker annerledes. At jeg kan være en slags spydspiss i underholdningssatsningen fremover ser jeg virkelig frem til, sier Mohn som også skal være med i Mathias Lilleheims nye program om trening. Erik forteller:

-Mathias skal ha sitt nye program "Tren for livet" på lufta hos oss. Jeg har slitt med overvekt og dårlig helse i mange år - og når Mathias foreslo at jeg kan bli hans "offer", sa jeg ikke nei. Hans ekspertise samt kontaktnett skal få meg i bedre form og dette kunne jeg simpelthen ikke si nei til, forteller Erik. Allerede førstkommende lørdag møtes Erik og Mathias for første gang.

Erik vil bli en av programlederne i et ukentlig underholdningsprogram på e-tv.no og på Radio-E. Dato for oppstart av dette programmet er ikke fastsatt.

-Jeg kan ikke si hva det er, men dette blir en sending som mange vil kunne delta i interaktivt. Mer får dere ikke vite akkurat nå, forteller Erik Mohn.

Få med deg kveldens sending "Best of E-riks" kl. 20.00 - og ikke minst sendingen hver torsdag kl. 20.00 på Radio-E DAB og nett.


Powered by Labrador CMS