Manchester Citys Erling Braut Haaland (på ryggen) fikk det tøft mot Liverpool.
Manchester Citys Erling Braut Haaland (på ryggen) fikk det tøft mot Liverpool.

Engelsk media ikke fornøyd med Haaland

Publisert Sist oppdatert

-En debut som kan rives i filler. (The Guardian). -Bare åtte ballberøringer. (The Sun). -Frustret. (Daily Mail). erling Braut Haaland får ikke de beste karakterene i engelske aviser etter at Manchester City tapte 3-1 mot Liverpool.

Manchester Citys Erling Braut Haaland tapte både kampen og spissduellen i Community Shield-oppgjøret mot Liverpool. Han får blandet omtale i engelske medier.

Avisene er opptatt av duellen mellom nordmannen og Liverpools Darwin Nuñez. Begge ble hentet til nye klubber i sommer.

Sistnevnte scorer skyhøyt på spillerbørsene etter sitt sterke innhopp med scoring. For Haaland ble fasiten annerledes. Han bommet på en kjempesjanse like før slutt i 1-3-tapet.

Dette er Haaland-dommen i noen sentrale aviser:

Manchester Evening News : Middels. Fikk ikke så mye å jobbe med. Er ikke helt på samme bølgelengde som Kevin de Bruyne. Viste potensial som åpenbart er skyhøyt.

Haaland endte med fem poeng på spillerbørsen. De beste på City-laget oppnådde sju.

The Guardian: For Haaland ble det en debut ikke bare til å glemme, men til å rive i filler, brenne og grave ned i hagen. Har en spiller noen gang under Pep Guardiola fått spille en hel kamp og bare hatt sju pasninger totalt? Haaland kommer åpenbart til å trenge tid (for å komme inn i Citys spill).

Daily Mail : Er trolig frustrert etter å ha misbrukt to store sjanser. Imponerte med fysikk og bevegelse. 6,5 på spillerbørsen.

The Sun : Nuñez får inn det første slaget i duellen med Haaland. Haaland hadde bare åtte ballberøringer i første omgang. Det summerte opp hans mangel på bidrag.

Daily Express : Vist fin bevegelighet uten ball, men fikk lite ball å jobbe med. Misset en kjempemulighet i siste minutt. Fire på spillerbørsen mot Nuñez' åtte.

Powered by Labrador CMS