Målmaskinen og FC Barcelona's Robert Lewandowski er forbannet på sin gamle arbeidsgiver, Bayern München.
Målmaskinen og FC Barcelona's Robert Lewandowski er forbannet på sin gamle arbeidsgiver, Bayern München.

Forbannet på Bayern München

Publisert Sist oppdatert

En rasende Robert Lewandowski (33) går ut mot Bayern Münchens oppførsel før og etter stjernespissens overgang til Barcelona og kaller mye av det som klubben kom med for løgn.

Polakken forlot i sommer Bayern etter åtte år i klubben. Han var selv med på å tvinge fram avgangen, men reagerer i etterkant på det han omtaler som løgner.

– Alt som skjedde de siste ukene før jeg forlot Bayern München, handlet mye om politikk. Klubben prøvde å finne et argument på hvorfor de kunne selge meg til en annen klubb. Før det var det kanskje vanskelig å gi fansen en forklaring. Jeg ble nødt til å godta mye tullprat om meg. Det var ikke sant, sier Lewandowski til ESPN.

I det samme intervjuet avfeier han påstander om at han ville bort da Bayern ble koblet til et kjøp av Erling Braut Haaland. Jærbuen endte til slutt hos Manchester City.

– Nei, det hadde ingenting med Erling å gjøre. Jeg vil ikke snakke om hva som eksakt skjedde, men min avgjørelse hadde ikke noe med ham å gjøre. Det ville ikke vært et problem om han hadde sluttet seg til Bayern.

Lewandowski ble hentet til Barcelona for en rapportert overgangssum på 45 millioner euro. Det tilsvarer 445 millioner kroner. sammen med Erling Braut Haaland har han vært en av de heteste navnene i overgangsvinduet denne sommeren.

Powered by Labrador CMS