Ken Andres Ottesen selger seg selv til inntekt for Raufoss Fotball - rett og slett for å få klubben ut av gjeldskrisa.
Ken Andres Ottesen selger seg selv til inntekt for Raufoss Fotball - rett og slett for å få klubben ut av gjeldskrisa.

Ken Andre Ottesen selger seg selv til inntekt for Raufoss Fotball

Publisert

-Det er så mange ganger jeg har sagt og tenkt «nå må noen gjøre noe». Nå bytter jeg «noen» med «jeg». Raufoss Fotball er klubben i mitt hjerte, sier entertainer og journalist, Ken Andre Ottesen, som vil redde Toten-klubben ut av gjeldskrisa.

Den økonomiske situasjonen i Raufoss Fotball er mildt sagt kritisk. Rent sportslig ser det bra ut etter at de blant annet utspilte Rosenborg med 3-0 seier i en treningskamp. Ottesen har valgt å vise initiativ. Det har ikke gått upåaktet hen.

-De(Raufoss fotball) har gitt meg utallige opplevelser, både på og utenfor banen. Nå er det på tide å gi noe tilbake. Nå trenger klubben hjelp til å komme seg ut av gjeldskrisa .20. april klokken 19.00 samler jeg raringer, raufossinger og artister på scena i Fyrverkeriet Kulturhus på Raufoss. Det blir musikk, det blir humor, det blir blant annet auksjon, forteller Ottesen til e-tv. Han fortsetter:

-Billettsalget åpner i morgen klokken 12.00. Alle inntekter går rett til klubben. I tillegg stiller jeg meg til disposisjon for Raufoss Fotball 23.-29. mai. Jeg håper så mange bedrifter, organisasjoner, lag og foreninger som mulig vil leie meg inn. Jeg jobber gjerne døgnet rundt. Alle inntekter vil gå til Raufoss. Jeg kan ikke redde Raufoss alene. Du kan heller ikke redde Raufoss alene. Men sammen kan vi få til alt, forteller han.

Så gjenstår det å se om folket og næringslivet på Toten støtter oppunder Ottesens private gjeldssanering for Raufoss fotball.

Powered by Labrador CMS