Cristiano Ronaldo har hatt det stritt som Manchester United-spiller i 2022. Foto: Rui Vieira / AP / NTB
Cristiano Ronaldo har hatt det stritt som Manchester United-spiller i 2022. Foto: Rui Vieira / AP / NTB

Rangnick i Manchester United usikker: Vet ikke om Christiano Ronaldo trives

Publisert

Ralf Rangnick fikk flere spørsmål om Cristiano Ronaldo før Manchester Uniteds kamp mot Tottenham. Han kunne ikke bekrefte om stjernen er lykkelig for tiden.

Ronaldos comeback i United har ikke gått slik han eller klubben håpet på. 37-åringen leverte viktige mål i mesterligaen i fjor høst, men i Premier League har han slitt.

Kun én gang har portugiseren funnet nettmaskene i 2022. Samtidig har kritikken mot Ronaldos prestasjoner hardnet til. I Manchester går spekulasjonene på at han mistrives etter å ha blitt satt på benken eller byttet ut i enkelte kamper.

Rangnick svarte slik da han fredag ble spurt om superstjernen er en lykkelig mann på Old Trafford:

– Vel, det vet jeg ikke. Jeg har ikke spurt om han trives i Manchester eller i klubben. For meg er det viktigste at han er kampklar igjen, sa tyskeren.

Ronaldo var ikke i United-troppen da de rødkledde tapte 1-4 for byrival Manchester City sist helg. Han slet med en hofteskade, ifølge Rangnick. Likevel har det vært oppslag i England om at veteranen var i Portugal da derbykampen ble spilt.

En snau uke senere nektet Rangnick å bekrefte hvor Ronaldo oppholdt seg.

– Det gir ikke mening å se tilbake på hva som skjedde de seks-sju siste dagene. Det viktige for meg er hva som skjer i dag og i morgen. Jeg ønsker ikke å gå gjennom alt dette igjen.

Manchester United trenger sårt en seier lørdag i racet om topp fire og Champions League-status. De rødkledde ligger på femteplass med 47 poeng, mens Tottenham er to poeng bak med to kamper mindre spilt.

Arsenal besitter fjerdeplassen med 48 poeng. Laget har spilt tre færre oppgjør enn United.

Powered by Labrador CMS