IKKE HELT SOM ALLE ANDRE

Skjermbilde 2021-09-26 kl. 23.49.14

Campingvogn for de tøffe gutta – og jentene: Hero camper

Del artikkelen:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Er du glad i jakt og fiske? Sykkel og ritt? Besøke venner eller familie? Helgetur med barna? Hero Camper gir deg fleksibiliteten til enhver tid. Bygget i glassfiber, med hele 24mm isolasjon. Perfekt sommer som vinter. En ekte offroadcamper. Pris? Ganske høy

Hero Camper er en liten campingvogn med soverom og kjøkken. Kombinasjonen lett vekt og store hjul gjør vognen lett framkommelig.

Vogna er produsert i danmark og er drømmen å henge bak på en kul firehjulstrekker. Med de store hjulene gir det god bakkeklaring noe som betyr at den tåler å bli trukket i ganske tett terreng.

Dette er jo ike vogna som man bruker dersom man skal campe på campingplassene. Den er bygget for å stå ute i terrenget og der du stopper. Det er mange morsomme detaljer, blant annet at vogna åpnes bak – og der finner du “utendørs” kjøkken med alt du kan tenke deg. Kokeplater, kjøpeskap og vask med vann og vanntank.

Ønsker du å ha flere sengeplasser, er det taktelt som enkelt slås opp. Takteltete fungerer fint å kjøre med.

Hero Camper er godt isolert og er testet ned til hele -21 grader og er utstyrt med en full størrelse madrass, hyller for oppbevaring, skuffer, dekorativ LED belysning, strømkontakter og mye mer. Bakerst på vognen finner man et fullt utstyrt kjøkken i rustfritt stål med integrert vask, 30 liter vanntank, generelle kjøkkenfasiliteter og muligheter for å installere kjøleboks, varmeapparat(for innvendig) og gas. For bruk av kjøkkenet kan man kjøpe til et spesialtilpasset telt som gir ly for vær og vind. Det finnes også tilpasset fortelt som gir lun stemning.