RADIO-E ENGASJERER:

Jørn Andersen med suksess som landlagstrener i to land, følger godt med på internasjonal fotball. Han får spørsmålet LIVE på radio-e. Hvem er best av Haaland og Ødegaard.
Jørn Andersen med suksess som landlagstrener i to land, følger godt med på internasjonal fotball. Han får spørsmålet LIVE på radio-e. Hvem er best av Haaland og Ødegaard.

Hvem er best: Haaland eller Ødegaard?

Få med deg diskusjonen i Radio-E på fra Strandtorget kjøpesenter lørdag kl. 11.00

Lørdag kl 11.00 starter Radio-e sendingen LIVE fra Strandtorget kjøpesenter i Lillehammer. Hør suksesstreneren Jørn Andersen diskutere med VGs Knut Espen Svegaarden om hvem som er best av Erling Braut Haaland og Martin Ødegåaard. Hør Carl I Hagen snakke om det å bli eldre i Norge. Og ikke minst Johnny Brenna som snakker om dagens kriminelle kontra for 20 år siden.

-Dette blir en spennende sending, sier programleder, Lasse Olsrud Evensen. Han skal lede den fire timers LIVE sendingen sammen med Erik Mohn.

Rett innenfor inngangen på senteret, der alle må gå inn, er det rigget et radiostudio som skal engasjere og underholde. Og ikke minst håper Erik Mohn at publikum på Strandtorget vil delta med sine meninger.

-Vi håper jo at dette skal bli et program som gjør at de mange tusen besøkende på Strandtorget skal kunne få se et annerledes og ikke minst interaktivt radioshow, sier Erik Mohn som legger til at de også vil være mulig å se programmet live på e-tv.no fra klokken 11.00.

Hvem er best?

Hvem er best? Haaland eller Ødegaard? Jørn Andersen er med direkte fra Hong Kong - og Knut Espen Svegaarden er med fra Oslo da dette samt fotball generelt skal diskuteres.

Samtidig diskuteres eldreomsorg i Norge om dagen. Hør hva pensjonist og politiker Carl I Hagen sier om det å bli eldre. Og ikke minst: hva mener DU om Hagens påstander.

Johnny Brenna i kamp?

-Jeg har et ønske , som må vi se om det lar seg gjennomføre, men faktum er at vår programleder i programposten "Cafe Lykke", Cathrina Hell Lykke fra Stange, snart skal graderes for svart belte i Krav Maga. Johnny Brenna, en av de høyest dekorerte Krav Maga utøvere i Norge, får utfordringen om han kan vise noen grep direkte på lufta sammen med Lykke, sier Lasse Olsrud Evensen.

-Vi håper å teknikken til å spille på lag, sier produsent, Bjørn Ødegård til e-tv.no. Det vil være mulig å laste ned apper både til e-tv.no og til Radio e. Linker vil komme i løpet av ettermiddagen er på e-tv.no

Følg med på e-tv.no og Radio-e på DAB og nett i morgen, lørdag 18.februar fra kl. 11.00.



Powered by Labrador CMS