TO NYLANSERINGER PÅ RADIO-E

I kveld kommer "Sportspraten" og "Brenna"

To radiopodcaster lanseres i kveld kl.19.00 og 20.00 på radio-E. Lasse Olsrud Evensen kommer med "Sportspraten" og Johnny Brenna kommer med "Brenna: har jeg noengang arrestert deg?"

-Sportspraten er om de som ikke konkurrerer selv men som står bak idretten. Jeg åpner i kveld med VG-journalist Knut Espen Svegaarden - eller "Svea" som han kalles. Han skriver om mennesker og idrett i en feature form som er spennende. Samtidig var han en personlig venn med Nils Arne Eggen. Knut Espen forteller også om tøffe tider i eget liv med et handicap som han fortsatt sliter med men har fått kontroll på. Jeg tror dette er en spennende radiopodcast, sier Lasse Olsrud Evensen. Han forteller at i de neste episoden kommer Pål Gunnar Mikkelsplass, Arne Scheie, Leif Olav Alnes og Petter Andersen.

Kjell Alrich Scumann i Radio-E studio sammen med Johnny Brenna i pilotjakka.
Kjell Alrich Scumann i Radio-E studio sammen med Johnny Brenna i pilotjakka.

Brenna: har jeg noengang arrestert deg?

Johnny Brenna debuterer også i dag med sin radiopodcast. Den kommer kl 20.00 i kveld, mandag 20 februar og sendes også på e-tv.no i morgen.

-I min tid som politispaner gikk vi alltid i pilotjakke som ble et slags kjennetegn for meg da jeg jobbet i politiet. Den har jeg også tatt på meg nå under innspillingen av denne serien. Jeg har vel aldri hatt min egen podcast men har vært med i enormt mange. Derfor var det vel på tide at jeg fikk min egen, sier Johnny Brenna som også har en fortid som journalist og forfatter. Han fortsetter:

True crime er in

-True crime er in for tiden og jeg er spent på hvordan folk reagerer etter å ha hørt den første episoden med Kjell Alrich Schumann som ble dømt og fengslet for Nokas ranet og de fatale skuddene som drepte en politimann. Jeg var med da han ble arrestert og det er også den første setningen i min podcast: "Har jeg noengang arrestert deg?"forteller Brenna.

Radio E vil lansere et til to nye programmer hver dag denne uka. Og alle kommer dagen etter på e-tv.no.

Powered by Labrador CMS