Stor lansering på Radio-e

Johnny Brenna er klar med programserien 'Brenna' på Radio-E
Johnny Brenna er klar med programserien "Brenna" på Radio-E

Johnny Brenna med "True crime" programmer på Radio-E

Mange nye programmer i produksjon

Publisert Sist oppdatert

Radio-E er i full produksjon av programmer og senere podcaster til lanseringen 1. februar. Johnny Brenna kommer med programmet "Brenna", et "True Crime" program hvor han har tidligere kriminelle og folk som jobber med temaet i studio. Samtidig blir det lansert fire nye programmer de påfølgende uker samt at både morgen og ettermiddag-sendinger starter opp.

-Vi har vært i en prøveperiode siden vi gikk på lufta for første gang for over to måneder siden, sier forfatter av denne artikkelen, Lasse Olsrud Evensen. Med en stabil teknisk plattform, med flere studio i Lillehammer, Jessheim og Oslo, vil programproduksjonen øke betydelig.

"Brenna"

Johnny Brennas program med tittel "Brenna" er noe man venter seg mye av. Neste uke vil gjestene i "Brenna" lanseres, men garantien går ut på at det er spennende navn. Men Johnny sin bakgrunn som superspaner og privat etterforsker samt selvforsvarsekspert, er det lov å vente seg mye av denne serien som også, etter lansering på radio vil bli å finne som podcast.

-Mitt første spørsmål til de jeg skal intervjue er om jeg noengang har arrestert de. Der hvor jeg treffer kriminelle fra de dagene jeg var i politiet, har jeg på min gamle pilot-jakke som var en del av utstyret den gang. Som spaner i de tøffe miljøene var det viktig å gli inn i miljøet, sier Brenna.

Her kan du se fra serien: "Selvorsvarsskolen" som du kan se alle episodene på www.e-play.tv. Artikkelen fortsetter under videoen.

Stor programproduksjon

Erik Mohn, kjent radiostemme fra oslo, vil hver uke komme med E-riks, et underholdningsprogram med artister Live i studio. I tillegg vil han bidra på mange andre underholdningsprogrammer på kanalen.

En av Norges fremste treningseksperter innenfor styrketrening, Mathias Lilleheim, kommer med programserien "Tren for Livet". Lasse Olsrud Evensen lager "Sportspraten". Kristian Skullerud og en kompis lager "To voksne menn; om livet". Samtidig kommer det et program om hunder, et nytt musikkprogram samt formiddag og ettermiddagssendinger pluss nyheter.

I tillegg kommer en nylansering: "e-podden.no" lanseres i midten av februar samt at programmene vil ligge på andre, kjente podcast-plattformer.

-Jeg gleder meg å vise dette for lytterne våre. Og mange av intervjuene vil også bli filmet slik at dere kan se og høre de her på e-tv.no, avslutter Evensen

Powered by Labrador CMS