Premiere på Radio-E:

Mathias Lillheim debuterer i dag med radiopodcasten 'Tren for livet', et program om folkehelse og hvordan vanlige folk både kan begynne å trene samt komme i bedre form.
Mathias Lillheim debuterer i dag med radiopodcasten "Tren for livet", et program om folkehelse og hvordan vanlige folk både kan begynne å trene samt komme i bedre form.

Kom i form med Mathias Lillheim i "Tren for livet"

Treningsprogrammet for "vanlige folk".

Publisert Sist oppdatert

I dag kommer "Tren for livet" med Mathias Lilleheim på Radio-E kl. 16.00 med reprise kl. 18.00 og 20.00. En av Norges fremste eksperter på funksjonell styrketrening gir deg råd og forteller deg, en av oss "vanlige folk", spennende historier fra treningsfronten. I dagens premiere har han med seg fotballspilleren og fotball-agenten Dan Eggen samt sin faste sparringspartner, Sigmund Apold-Aasen.

Mens et større politisk parti her i Norge lanserte uttrykket "vanlige folk" - og ikke hadde så mye hell med det, har Mathias full dekning for å si at programmet er beregnet for de av oss som ved kontinuitet og enkel egeninnsats vil komme i bedre form og få bedre livskvalitet.

Dan Eggen er gjest i første episode av 'Tren for livet' med Mathias Lilleheim (i midten) og Sigmund. Apald-Aasen (til høyre).
Dan Eggen er gjest i første episode av "Tren for livet" med Mathias Lilleheim (i midten) og Sigmund. Apald-Aasen (til høyre).

-I første omgang skal vi nå frem til folk med enkle budskap og gi noen gode råd på veien. Samtidig jobber vi med en app som gjør at vi kan hjelpe deg direkte med treningen din. Å jobbe med folkehelse er en veldig viktig ting som vi nå tar på alvor. Alle vil ha god nytte av å lytte på oss, sier Lilleheim som forteller at funksjonell styrketrening blir mer og mer viktig etter som man blir eldre.

Sigmund Apold-Aasen er enig med Mathias. Sigmund er høyskole-lektor ved Høyskolen Kristiania og er spesialist på kondisjonstrening. Både han og Mathias har årelang erfaring fra Olympiatoppen og Toppidrettssenteret ved Sognsvann i Oslo hvor de har jobbet med våre aller beste idrettsutøvere i en årrekke.

-Trening vil motvirke livsstilssykdommer og samtidig gi deg bedre fysisk og psykisk styrke. Vi vil gi dere noe annet enn "kom i form raskt"-opplegget som media ofte skriver om. Vi ønsker å gi deg en livslang rutine for å bedre helsen din, forteller Sigmund.

Programmet vil komme i seks episoder før sommerferien setter inn og vil fortsette til høsten. Det sendes hver onsdag fra kl. 16.00.

Powered by Labrador CMS