IKKE HELT SOM ALLE ANDRE

Kommer Adele med ny musikk?(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP, File)  NTB kultur
Kommer Adele med ny musikk?(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP, File) NTB kultur

Rykter om ny musikk fra Adele

Del artikkelen:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Forventningene og ryktene om ny musikk er skrudd enda mer til etter at Adele akkurat har oppdatert kontoene sine i sosiale medier.

På Twitter og Instagram, der hun ikke har vært særlig aktiv siden 2018, har Adele oppdatert forside- og profilbildene med samme blå og turkis mønster. Det er også er å se på den nyoppdaterte hjemmesiden hennes. Den er ifølge BBC rensket opp og ber nå kun fansen om å skrive seg opp for å få informasjon.

Dette føyer seg til en kampanje der tallet «30» har vært projisert på bygninger rundt i verden, som Eiffeltårnet, Colosseum, Brandenburger Tor og Empire State Building, så vel som en rekke andre steder rundt i verden.

Dette har fansen tolket til å være tittelen på det nye og fjerde albumet de tror hun vil melde seg med – etter utgivelsene «19», «21» og «25». Selv om ingenting er bekreftet offisielt, har fonten på «30»-projiseringene matchet den på hennes tidligere utgivelser.

Adele fleipet i 2019 om at det ville komme et album kalt «30», og fansen mener det føyer seg til hennes vane med å kalle opp album etter viktige år for henne.

Den nå 33 år gamle Adele skilte seg da hun var 30 år, og er kjent for å la seg inspirere av tøffe tak i livet.