Nytt program på Radio-E

Lasse Olsrud Evensen leder de første morgensendingene på Radio-E
Lasse Olsrud Evensen leder de første morgensendingene på Radio-E

Morgensendinger med Lasse Olsrud Evensen

Hver dag fra klokken 07.30

Radio-E starter fra og med i dag opp med morgensendinger. Programleder er Lasse Olsrud Evensen. -Dette er morsomt men strevsomt. Likevel skal vi ha sendinger som gir våre lyttere kunnskap satt sammen på en underholdende måte. Radio-E er i god utvikling, sier Evensen som også er ansvarlig redaktør.

Han presiserer dog at morgensendingene også vil innbefatte de andre programlederne i kanalen og at han ikke er den som blir å høre hver morgen når det har gått litt tid.

-Jeg vil nok være den som har flest av disse sendingene i starten. Jeg kommer til å være alene frem til begynnelsen av mai, forteller Evensen.

-Jeg begynner å bli stolt av de programmene vi har på kanalen nå. Hver torsdag har vi "E-riks", et to timers underholdningsprogram med vår fantastisk gode radiovert, Erik Mohn. Cathrina Hell Lykke har lunsj-showet sitt, "Cafe Lykke", Johnny Brenna med sin true crime, To eldre menn: om livet og så min egen "Sportspraten", forteller Evensen som. varsler enda flere programmer utover.

-Blant annet vurderer vi daglige sportsnyheter, men det har vi ikke tatt noen stilling til enda, forteller Evensen.

Snart åpner reklamesalget på kanalen også. Det ser redaktøren frem til.

-Jeg har følgende bilde i lys av begrepet høna og egget. Nå har vi kreert høna, den må nå ha mat for å overleve og for at vi skal kunne legge gullegget, sier Evensen og legger til at morgensendingene starter hver dag kl. 07.30 med reprise fra kl. 09.00.

-Vi kan endelig begynne å lage et fast programskjema med radio 24/7. Det ser jeg virkelig frem til, avslutter han.

Powered by Labrador CMS