https://www.autoposten.no/circle-k-lading-elbil-lading-mer-lading/na-lanserer-mer-og-circle-k-automatisk-ladning/101207
https://www.autoposten.no/circle-k-lading-elbil-lading-mer-lading/na-lanserer-mer-og-circle-k-automatisk-ladning/101207

Nå lanserer Mer og Circle K automatisk ladning

Lading skal bli enklere enn noensinne:

Publisert Sist oppdatert

Er du lei av komplisert lading? Mer og Circle K lading kommer med svaret til de som ikke kjører Tesla: AutoCharge. Nå kan du bare plugge inn elbilen din og la teknologien gjøre resten

Med AutoCharge går ladingen helt av seg selv. Alt du trenger å gjøre, er å plugge laderen i bilen, forklarer Tone Tversland, markeds- og kommunikasjonssjef i Mer.

Circle K lading

Både Mer og Circle K lading har en lang historie med innovasjon i ladebransjen. 

– Vi var de første i Norge med Vipps-betaling ved lading, og nå introduserer vi en selvbetjent lade- og betalingsløsning, sier Tversland som er kommunikasjonssjef i Mer.

 Selv om Tesla lenge har hatt lignende systemer, er dette en stor nyhet for resten av elbilmarkedet i Norge.

– Med AutoCharge går ladingen helt av seg selv. Alt du trenger å gjøre, er å plugge laderen i bilen, forklarer Tone Tversland, markeds- og kommunikasjonssjef i Mer.

AutoCharge har allerede fått mange lovord fra norske elbilentusiaster. Tversland nevner spesielt Elbilforeningens ros: – De sammenlignet opplevelsen med den man får i en Tesla.

Hvordan AutoCharge fungerer

Etter å ha registrert bil- og betalingsinformasjon i Mer-appen, vil kompatible ladere fra Mer og Circle K lading automatisk gjenkjenne bilen din ved neste besøk. Ingen knapper, ingen brikker – bare plug-in og lad!

Dette systemet er spesielt nyttig for husholdninger med flere elbilsjåfører. AutoCharge har blitt implementert på nesten alle Mers og Circle Ks lyn- og hurtigladere, og støtter de fleste bilmerker.

Bransjeendringer for enklere lading

I tillegg til AutoCharge, gir en nylig forordning fra myndighetene et ekstra løft til elbileiere: ladebransjen er nå pålagt å tilby kortbetaling og tæpping på alle nyetablerte ladestasjoner. – Lading blir stadig enklere, smiler Tversland.

Mer har også nylig sikret en avtale om å etablere ladeinfrastruktur på 42 av Avinors flyplasser. Dette bekrefter selskapets ambisjon om å lede an i den norske ladebransjen.

Med AutoCharge fra Mer og Circle K lading, samt nye betalingsmetoder, har fremtiden for enklere elbillading i Norge aldri sett lysere ut.

Powered by Labrador CMS