Radio-E og e-tv.no med full fart inn i høsten

Marcus og Martinus lagde kjempeshow på Ekebergsletta og satte i ganng Norway Cup 2023 for 30.000 elleville tilskuere.
Marcus og Martinus lagde kjempeshow på Ekebergsletta og satte i ganng Norway Cup 2023 for 30.000 elleville tilskuere.

Norway Cup 2023 er i gang. Marcus og Martinus lagde kjempestemning fort 30.000 tilskuere

Publisert Sist oppdatert

Med Norway Cup 2023 som åpning på Radio-E og e-tv.no feirer vi at ferien er slutt for vår del. Vi sparker i gang nye sendinger og fra og med 20 august er Radio-E klare med sitt nye sendeskjema. Og Norway Cups åpningsshow hadde mer folk enn noensinne, opp mot 30.000 tilskuere, men det var først på avslutningsnummeret at det tok helt av.

Det er lenge siden det har vært så mye folk på Norway Cups åpningsshow. Norske ungdomsartister sto i kø for å vise seg frem for det ungdommelige publikum og i solsteika på Ekebergsletta ble det brukbar stemning. Men først da Marcus og Martinus kom på scenen som den aller siste artisten, ble det liv i publikum. Med avslutningen "Elektrisk" sang hele Ekebergsletta av full hals.

Dette var også starten på høstsesongen for Radio-E hvor vi starter med morgensendinger hver morgen. Og i disse sendingene vil vi ha intervjuer og spennende historier fra Norway Cup. Sakte men sikkert tar vi sikte på å være i fullt sendskjema fra 20. august. Høsten blir bra på våre plattformer.

Powered by Labrador CMS