Hør alle programmene på www.radioe.no

Nye programmer kommer på Radio-E

Publisert Sist oppdatert

Nå kan du høre alle våre programmer på Radio-E.no (radioe.no) når du vil og hvor du vil. Hver dag kommer våre morgensendinger - og nye episoder av våre faste programmer. "To eldre menn: om livet" kommer med nye episoder. "Sportspraten" kommer igjen, det samme med "Brenna". Og så kommer endelig våre programmer om trening og ikke minst hunder.

-Jeg gleder meg til å komme på lufta. Vi har laget et virkelig fint studio hjemme på hundegården min på Enebakkneset. Der skal vi lage et program i uka hvor vi både skal informere og provosere, sier programleder Geir Marring til e-tv.no.

-Nå skal det endelig skje. Vi gjør opptak i de to første ukene i mai, sier Mathias Lilleheim som er programleder for "Tren for livet"! - programmet hvor man kommer med treningsråd og innspill for folk som har som ønske - og ikke minst behov for å komme i bedre form.

-Vi ser på muligheten av å utvide vår radiopodcast også med gjester fremover, forteller Kristian Skullerud i "To eldre menn: om livet". Han og Tom Torkehagen har hatt stor suksess med sine programmer. Nå vil de utvikle konseptet sitt ytterligere.

Når det gjelder "Brenna" vil vi komme tilbake med mer informasjon, det samme med "Sportspraten".

Vil du høre radio-E der hvor DAB ikke går, last ned våre apper.

Powered by Labrador CMS