SPORTSPRATEN episode 2 mandag KL. 19.00

Pål Gunnar Mikkelsplass i "Sportspraten"

Her kommer Pål Gunnar Mikkelsplass i "Sportspraten" på Radio-E. -Han snakker om suksessen som trener for Theres Johaug og Ingvild Flugstad Østberg samt om livet som gardbruker i Hallingdal.

-Det har vært et spennende oppdrag å hjelpe de to kvinnene. Men det har vært tøft på mange måter. Mye av opplegget var rett og slett å være der for de når de trengte å prate, forteller Pål Gunnar som fikk ødelagt sin egen karriere etter en skjebnesvanger forgiftning. Historien forteller han i "Sportspraten".

-Jeg har egentlig kjent Pål Gunnar i mange år, helt siden han var juniorløper. Han er en gjennomført trivelig fyr på alle måter, sier programleder, Lasse Olsrud Evensen som lover en spennende radiopodcast med Pål Gunnar Mikkelseplass i hovedrollen.

-Jeg føler at radioen vår begynner å få en fin meny nå. Tidligere i dag hadde vi en debutant på lufta i premieren av Cafe Lykke. Og etter "Sportspraten"hver mandag kommer Johnny Brenna med episode 2 av hans radiopodcast innenfor genre true crime, sier Evensen.Powered by Labrador CMS