Radio-E på påskeaften:

Storefjell resort Hotel på Golsfjellet. Herfra sender Radio-E sitt underhoildningsprogram påskeaften.
Storefjell resort Hotel på Golsfjellet. Herfra sender Radio-E sitt underhoildningsprogram påskeaften.

Påskeaften 2023 fra Storefjell kl. 16.00 i dag

I dag kl. 16.00 sender Radio-E "Påskeaften 2023" et underholdningsprogram fra Storefjell resort hotel på Golsfjellet. Lasse Olsrud Evensen er programleder og han har med seg trubadurene Tom Erik Løvrak og Dag Inge Gundersen i studio.

-Det blir snakk om det meste, alt fra trubadur-jobben, undgomsmiljøer, danseband, kristendom og ikke minst kosen i påskefjellet, foreteller Evensen.

-Dette var morsomt. Ikke så ofte jeg gjør radio, men det ga mersmak. Tror det blir et underholdende program med mye bra musikk, sier Tom Erik Løvrak.

-Jeg er enig med Tom Erik. Mye humor og et ordskifte som garantert får folk til å trekke på smilebåndet, sier Dag Inge Gundersen, mangeårig vokalist i bandet Exit.

Programmet går på lufta kl. 16.00 Påskeaften men vil bli sendt i reprise hver annen time hele kvelden slik at flest mulig får det med seg.

Får du ikke inn Radio-E på DAB, last ned appen ved å gå inn på toppartikkelen er her på e-tv.no sin førsteside. Eller du kan gå inn på www-radioe.no for å høre sendingen.

Powered by Labrador CMS