Radio-E største lokalradio på Østlandet

Større enn Radio Metro i samme univers

Etter bare et halvt års drift, har en undersøkelse fra Infact vist at Radio-E er har høyest lytteroppslutning av lokalradioene på Østlandet. Radio-E er nå større enn Radio Metro.

-Tallene viser at vi har en lytterandel på 32,9%. Det er over fire prosent mer enn radio Metro i samme univers. Det er helt fantastiske tall, sier radio-E og e-tv.no redaktør, Lasse Olsrud Evensen. Han tror hemmeligheten ligger i dyktige programledere samt at Radio-E satser på annerledes programmer enn konkurrentene.

-Vi vil ha programmer med innhold. Jeg har sagt hele tiden at vi ønsker å gi noe til våre lyttere som gjør livet bedre. Derfor har vi egne radiopodcaster om trening, om hund, om livet, om sport og idrett, true crime samt at vi tør å lage programmer hvor deltakerne kan snakke i en time uten musikk. Det siste krever flinke programnledere, men jeg tror vi har funnet en god miks, sier Evensen.

-Jeg har hatt is i magen. Jeg har jobbet lenge med de forskjellige programmene i en fornuftig miks. Nå kommer det flere nylanseringer fremover og vi vil få en flott miks av programmer fra kl. 07.00 til 18.00 hver eneste dag. At vi har klart å skape en merkevare innenfor radio på et halvt år og blitt størst, er et eventyr. Det hadde jeg aldri trodd, sier Evensen.

Powered by Labrador CMS