HØR HVA KONGEPOKALVINNEREN SIER

Sander Eitrem: - NM var en fin gjennomkjøring før verdensmesterskapet

Publisert Sist oppdatert

-Jeg er veldig glad for kongepokalen. samtidig er det både fin trening og en god gjennomkjøring før det kommende verdensmesterksapet, sier Sander Eitrem til e-tv.n


En god 1500 meter i dag på 1.46.78 og ditto 5000 meter i går på 6.20.78 overbeviste juryen om at Sander skulle få kongepopkalen sammen med ragne Wiklund. Han tok det rolig på dagens 10.000 meter men en grusom sisterunde viste at han ikke ga alt under løpet som ble vunnet av supertalentet Sigurd Henriksen. Som ble nummer to på 5000 meter i går på 6.26.38 og satte mesterskapsrekord med seieren på 10000 meter 13.18.96. Sander nummer to på 13.29.01 uten å gå for fullt. Vi overhørte følgende samtale da Sander og de andre lå og slappet av i sofaen foran peisen i restauranten i hallen:

-Uff, nå har jeg ikke mye lyst til å gå....

Det var Allan Dahl Johansson fra Aktiv SK som sa dette - og kompis som han er, og siden han hadde masse å gå på i sammendraget, hjalp Sander han de første rundene slik at Allan fikk god pes på sin 10.000 meter.

-Jeg elsker jo å gå konkurranser. Jeg gledet meg til den avsluttende mila, sa sander til e-tv.no

Sverre Lunde Pedersen valgte å stå over 10.000 meter. Ikke fordi han var syk men fordi man var redde for at en såpass lang distanse kunne ødelegge den stigende formen og at han hadde vært ute lenge.

-Ingen dramatikk i dette, sa trener Jonas Bekken.

HER ER RESULTATER FRA NM


Powered by Labrador CMS