Skandale at det ikke kuttes i drivstoffavgiftene

Publisert

Skandale at det ikke kuttes i drivstoffavgiftene, sier SMB Norge-sjef Jørund Rytman

Han er svært skuffet over regjeringens beslutning om å ikke redusere drivstoffavgiftene i forbindelse med revidert nasjonalbudsjett tirsdag.

- Det er med sjokk og vantro vi registrerer at regjeringen ikke velger å gjøre noe med avgiftene i forbindelse med revidert nasjonalbudsjett. Ikke minst med tanke på de historisk høye drivstoffprisene vi ser nå, sier SMB Norges administrerende direktør, Jørund Rytman, i en kommentar.

STERKT PREGET

Han viser til at norsk næringsliv er på vei ut av den største økonomiske krisen siden krigen, og at de fremdeles er sterkt preget av ettervirkningene. Samtidig opplever vi nå historisk høye kostnader, med økte strømpriser, og en stigende rentebane.

- Jeg mener dette rett og slett er en skandale. De små og mellomstore bedriftene blør mer enn noen gang, og det er underlig at regjeringen ikke velger å følge eksemplene vi har sett i andre sammenlignbare land, hvor myndighetene har valgt å gi lettelser på dette området, sier Rytman.

SENTERPARTIET

Han er også skuffet over at Senterpartiet går vekk fra sine løfter om å å bidra til å holde drivstoffprisene nede.

- Senterpartiet har vært svært tydelige på at de ikke ønsker å sitte i regjering dersom drivstoff prisene blir over 20 kroner. Det er skuffende at de ikke satte foten ned nå, konkluderer Rytma

Powered by Labrador CMS