ANNONSØRINNHOLD

Storefjell resort Hotel inviterer til julefeiring
Storefjell resort Hotel inviterer til julefeiring

STOREFJELL RESORT HOTELL INVITERER TIL JULEFEIRING PÅ HOTELLET

Og ikke minst nyttårsfest med stort fyrverkeri. Hotell-jul har blitt trendy

Storefjell Resort hotel på Golsfjellet har åpent hele jula og byr på deilig julestemning, god mat, julenisser, velpreparerte skiløyper og ikke minst god underholdning. Det har nemlig blitt trendy å feire jul på hotell og gjestene strømmer på både fra inn og utland for å oppleve julekos på fjellet – og ikke minst den spektakulære nyttårsfesten.

Det er mye kos på Storefjell i julen.
Det er mye kos på Storefjell i julen.

KOSELIG MED JUL

-Vi synes det er koselig å lage stand jul for våre gjester. Mange kommer allerede noen dager før julaften og koser seg her hos oss. For mange er julestria stress og mas med selskaper, julebakst og ikke minst å lage i stand julemiddag. Ved å feire jula hos oss slipper man de fleste juleforberedelser og ikke minst gjennomføringen. Det tar vi oss av, sier hotellsjef på Storefjell, Lars Nibstad.

I flere år har Storefjell Resort hotel på Golsfjellet hatt åpent i hele jule og nyttårshelgen. Tilbakemeldingene er veldig gode og mange av gjestene kommer tilbake år etter år.

Aktiviteter ute og inne i julen er et must for den aktive familien.
Aktiviteter ute og inne i julen er et must for den aktive familien.

DEKKET BORT OG JULEKOS

-Tenk så deilig det er å komme til dekket bort og nydelig mat til et julepyntet hotel, fortsetter Nibstad som er fjerde generasjon eier og driver av det historiske familiehotellet på Golsfjellet. Han eier hotellet sammen med sine tre brødre, Knut, Arne og Hans. Allerede for snart 100 år siden var det drift av hotell med 30 sengeplasser på Storefjell. Andres Nibstad tok over driften på 50-tallet etter grunnleggerne, Knut og Gunhild Nibstad. Da ble det fart på hotelldriften på Golsfjellet.

FAMILIEHOTELL

I dag driver vi i Nibstad-familien Storefjell Resort Hotel med 300 gjesterom, 550 sengeplasser, stort basseng og velvære-anlegg, fjell-Norges største kurs og konferanse-senter, skiheisanlegg og drift av milevis med ski-og turløyper.

I velværeanlegget kan du kose deg i vannsklier og i bassenget.
I velværeanlegget kan du kose deg i vannsklier og i bassenget.

-Nå fortsetter vi utviklingen med byggingen av Storefjell Panorama og 400 fritidsleiligheter, samt flere andre spennende fremtidsplaner, forteller Lars Nibstad.

Lars Nibstad, hotellsjef Storefjell resort Hotel.
Lars Nibstad, hotellsjef Storefjell resort Hotel.

Alle føler seg velkomne på familiehotellet som, uten å være medlem av en stor kjede, kan styre driften slik som de selv ønsker sammen med velvillige ansatte.

Her får du nydelig pinnekjøtt
Her får du nydelig pinnekjøtt
Eller hva med deilig ribbe?
Eller hva med deilig ribbe?

STOR NYTTÅRSFEST

Det nye året feires med en stor nyttårsfest på Storefjell resort hotell. Hvert eneste år har de ved inngangen til det nye året et stort fyrverkeri som kan synes over store deler av fjellheimen i Sør Norge dersom det er klart vær.

-Vi har tilbud til alle i alle aldre. Hos oss kan du danse til levende musikk, få konsert med Halva priset, ta deg en tur i bassenget, spise god mat fra vårt veldig gode kjøkken eller ta deg en lang skitur i milevis med velpreparerte langrennsløyper. Og for de som vil kjøre alpin er skiheisen i alpinbakken åpen hele jule og nyttårshelga. Bedre går det vel ikke an å få det, avslutter Lars Nibstad som ønsker alle nye og gamle gjester velkommen til fjell i jule og nyttårshelgen.

Vi du bestille? Går inn på www.storefjell.no eller direkte på booking. Du kan også ringe 32078000 for direkte bestilling. Familien Nibstad ønsker dere velkommen og ikke minst: GOD JUL OG GODT NYTT ÅR.

Powered by Labrador CMS