HØR DEN NÅ!

Kristian Skullerud og om Torkehagen lager radiopodcasten 'To eldre menn: om livet'
Kristian Skullerud og om Torkehagen lager radiopodcasten "To eldre menn: om livet"

To eldre menn: om livet

Hvis det er en radiopodcast du skal få med deg, er det denne

Publisert Sist oppdatert

Hvis det er en radiopodcast du skal få med deg, er det denne: "To eldre menn: om livet" Kristian Skullerud(65), tidligere sjefredaktør i GD på Lillehammer og Tom Torkehagen(70), tidligere ansvarlig redaktør i Samhold og Velgeren på Gjøvik, har lagd en radipodcast som setter livet i perspektiv. Ikke bare deres eget men også andres.

-Som redaktør for både-tv.no og Radio-e må jeg si at dette er et program jeg er stolt av. Å ta seg tid til disse 45 minuttene ga meg noen tanker som jeg skal med videre i livet, sier undertegnede av denne artikkelen, Lasse Olsrud Evensen.

-Jeg sa til Tom at han skulle lage en podcast. Under samtaler hadde han så mange gode tanker som folk flest burde få ta del i. Ikke uten deg, svarte Tom. Og da ble det slik, forteller Kristian Skullerud. Tom og Kristian har vært nære venner i mange år.

- Vi har mange fellestrekk gjennom livet men også perioder som er helt forskjellig. Det store fellestrekket er at vi begge har levd et liv i pressen selv om jeg også har vært kremmer, lærer, informasjonsrådgiver og redaktør i avis, sier Tom. Kristian har jobbet i hele sin yrkeskarriere i pressen og har vært innom alle type medier fra avis, tv, radio og nett.

-Vi tar for oss livets faser, fra barn til eldre. Vi skal lage ti episoder, kanskje flere, forteller Kristian som fortsatt er i redaktørjobb i nye medier.

Hver tirsdag kl. 20.00 kommer "To eldre menn: om livet". Det vil gå hyppig i reprise frem til neste episode.Powered by Labrador CMS