Her får du et bedre liv

I den første episoden av 'Tren for livet' med programleder mathias Lilleheim møter vi fotball-legende Dan Eggen og idretts-professor, Sigmund Apold-Aasen
I den første episoden av "Tren for livet" med programleder mathias Lilleheim møter vi fotball-legende Dan Eggen og idretts-professor, Sigmund Apold-Aasen

"Tren for livet" - en ny radiopodcast på Radio-E

Publisert Sist oppdatert

Mathias Lillheim, en av landets fremste eksperter på styrketrening og med lang erfaring fra Olympiatoppen, er programleder for den nye radiopodcasten "Tren for livet" som kommer på Radio-E. Programmet har som oppgave å inspirere deg til å få et bedre liv og bedre helse. I første program deltar fotball-legenden Dan Eggen og trenings-spesialist, Sigmund Apald-Aasen, fra høyskolen Kristiania.

-Jeg er opptatt av at våre programmer skal ha ekspertise som overgår de aller fleste, ikke minst der hvor vi snakker om trening og kosthold. Jeg har kjent Mathias i mange år og har sett hva han utrettet under sin virke på Olympiatoppen. Samtidig vet jeg at han brenner for folkehelse. I vårt mediehus har vi som formål å gjøre livet til våre lesere, seere og lyttere bedre. Dette er et program jeg er stolt av, sier redaktør Lasse Olsrud Evensen, forøvrig forfatter av denne artikkelen.

To episoder er ferdige

Det er gjort innspilling av to programmer allerede. Det første programmet kommer torsdag 25 mai og vil gå med nye episoder til samme tid hver torsdag frem til og med 29 juni. Så starter vi opp igjen i august og kommer med nye episoder hver uke hele høsten.

-Dette er morsomt. Dan Eggen gir masse av seg selv i den første sendingen og sammen med med Sigmund Apald-Aasen, som er høyskolelektor i idrett, tror jeg at vi kan gi våre lyttere mange gode råd i treningsarbeidet i tillegg til en del gode historier fra sportfronten, forteller Mathias Lilleheim til E-tv.no.

Vare livet ut

I det andre programmet snakker Mathias og Sigmund om hva som skal til for å komme inn i en livssyklus med tilstrekkelig trening for alle som varer livet ut.

-Det er verdt å bite seg merke i at dette programmet er IKKE for elite-idrettsutøveren med for folk flest som vil ha et bedre liv. Derfor tittelen "Tren for livet", forteller Lilleheim som samtidig utfordrer redaktør Lasse Olsrud Evensen.

-Med mye jobbing, oppstart av en bedrift sånn som Lasse gjør, blir det fort for lite trening. Han skal, enten han vil eller ikke, inn i et opplegg som vil gi han mer energi, komme i bedre form og ikke minst ta av noen kilo. Vi kan jo ikke ha en slappfisk til redaktør, fleiper Lillheim.

Undertegnede avstår fra å kommentere påstanden om "slappfisk" meen blir et av de synlige ofrene til Lilleeim i året som kommer.

Powered by Labrador CMS