Sånn ser det ut når Uno-X lagene ankommer ritt. Det er viktig at rytterne har det aller beste støtteapparat og fasiliteter.
Sånn ser det ut når Uno-X lagene ankommer ritt. Det er viktig at rytterne har det aller beste støtteapparat og fasiliteter.

Uno-X sikrer seg dansk verdensmester - og Kristoff

Publisert Sist oppdatert

Danske Amalie Didriksen signerer for proffsyklistlaget Uno-X. 26-åringen sykler for øyeblikket for Trek, men knytter seg til det norske laget i 2023. På herrelaget har de sikret seg den norske sykkelstjernen Alexander Kristoff.

Det bekrefter Uno-X på Twitter.

– Å være en del av et skandinavisk World Tour-lag er en drøm som går i oppfyllelse. Jeg kan ikke vente med at 2023 skal starte så vi kan jakte noen gode resultater, sier Didriksen i en uttalelse.

Dansken ble verdensmester på fellesstart i Doha 2016 allerede som 20-åring. Hun ble også juniorverdensmester i 2013 og 2014.

Didriksen har gjort det godt i banesykling også, hvor hun har et OL-sølv fra Tokyo 2021 og VM-sølv fra Apeldoorn 2018 som sine beste resultater.

– På landeveien har hun blitt verdensmester tre ganger. Fra banen har hun hyllen full av medaljer. Likevel har de beste årene fortsatt ikke kommet for superdansken, skriver Uno-X.

Powered by Labrador CMS