Xpeng G31 klar for norske sommerveier.
Xpeng G31 klar for norske sommerveier.

XPENG G3i med norsk pris(endelig) og er klar for levering

Publisert

XPENG G3i har fått en norsk prislapp og er leveringsklar allerede denne uken. Bilen ble avdukket i mai men først nå er den klar. Pris: Fra 369.900 kroner. Snart kjører XPENG G3i på norske sommerveier med sine første eiere bak rattet.

– Vi er svært glade for å kunne tilby XPENG G3i til en svært konkurransedyktig pris. Dette er en smart SUV-modell med teknologi og kvaliteter som mange norske bilister vil sette pris på, sier Claes Persson, administrerende direktør i XPENG Motors Norge.

XPENG G3i vil gjenkjennes av det karakteristiske X-robot-designet i front og kommer med et nytt korallgrønt fargealternativ. Bilen tilbyr også en rekke nye funksjoner for å forbedre kundens mobilitetsopplevelse ytterligere, inkludert teknologiene for Emergency Lane Keeping (ELK) og Lane Keep Assist (LKA).

– Vår ambisjon er å utvikle teknologi som driver elbilindustrien fremover, og som møter kundenes behov med banebrytende intelligente produkter. XPENG G3i er et eksempel på en modell som er utviklet og tilpasset behovene til norske bilister. Det norske markedet vil også være viktig for oss i årene som kommer, fortsetter Claes Persson.

Den leveringsklare XPENG G3i lanseres først i et begrenset opplag fra XPENG Store Oslo Bjørvika.

Smart design

Nye XPENG G3i kommer med et smart og intelligent lyssystem som skaper en dristig følelse av stil og modernitet, mens bilens frontrute strekker seg over forsetene og gir både fører og passasjer en behagelig panoramautsikt over veien. Tyngdepunktet i fronten av bilen er presset ned i et strømlinjeformet og dynamisk design, noe som er med på å redusere vindmotstanden.

Spesifikasjoner

Bilen måler 4495 mm i lengde, 1820 mm i bredden og 1610 mm i høyden, og har en rekkevidde på opptil 420 km (WLTP).

XPENG G3i er utstyrt med en rekke nye funksjoner, inkludert teknologiene for Emergency Lane Keeping (ELK) og Lane Keep Assist (LKA).

XPENG G3i fungerer også med Bluetooth Digital Key, og bilen låser seg automatisk opp når du nærmer deg bilen og den oppdager mobiltelefonen din. I tillegg kan bilen trådløst lade mobiltelefonen med 15W, og den er utstyrt med Vehicle To Load (V2L)-funksjoner som gjør det mulig å lade eksterne elektriske enheter via en 230 Volt-effekt.

Powered by Labrador CMS