Norsk nedtur:

-Nordmennene må lære seg å takle store mesterskap, sa Armand Duplantis til e-tv.no
-Nordmennene må lære seg å takle store mesterskap, sa Armand Duplantis til e-tv.no

-De må bare lære seg å takle store mesterskap

Duplantis om de norske stavhopperne Lillefoss og Guttormsen

Publisert Sist oppdatert

-Synd at de ikke gikk videre, men de må bare lære seg å takle store mesterskap, sier Armand Duplantis(Mondo) til e-tv.no om de utslåtte norske stavhopperne, Sondre Guttormsen og Pål Haugen Lillefosse. Selv om Duplantis har slitt med en skade i den ene hoften, hadde han ingen problemer med kvalifiseringshøyden 5.75, noe forøvrig alle finalistene klarte. For alle de norske utøverne på samtlige distanser onsdag morgen ble det en skikkelig nedtur.

Først Hedda Hynne på 800 meter: Tredjeplass i i feltet på 2.01.00(SB) men tiden ble for dårlig til å komme seg videre til semifinalene. Så stavsprang med Sondre Guttormsen(5.55) og Pål Haugen Lillefosse (tre riv på 5.35). Ingen finale.

Ingar Brathseth Kniplesund i lengde, med årsbeste på 8.21, fikk to godkjente hopp på hhv 7.45 og 7.05 og ikke i nærheten av å kvalifisere seg, Sigrid Borge i spyd kastet over 13 meter etter personlig rekord og ble sist med 53.34. På 200 meter ble Christine Bjelland Jensen sist i sitt heat med 23.62 med heatets dårligste start og med motvind 1,3m/s.

Du kan høre intervjue med alle på Radio-E sin morgensending kl. 07.30-09.00 i morgen.

Powered by Labrador CMS