Nordmann landslagstrener i Hong Kong

Andersen forlenger kontrakten

Publisert

Jørn Andersen ble ansatt som landslagstrener i Hong Kong 13 desember 2021 for to år. Etter suksessen hvor han klarte å kvalifisere laget til Asia-mesterskapet i fotball, hare fotballforbundet i Hong Kong ønsket å forlenge kontrakten med Andersen. De er nå enige om en ny avtale.

Under Andersens ledelse klarte Hongkong-lagetkvalifiseringen til "Asian Cup 2023" for første gang på 55 år. Jørn uttalte følgende etter at kvalifiseringen ble en realitet:

-Jeg har sett fremgangen til Hongkong-laget det siste halvannet året, noe som indikerer at vi er på rett spor. Jeg ønsker å bygge et flott lag til Asia-mesterskapet samt prøve å få gode resultater i den kommende VM-kvalifiseringen. Forhåpentligvis vil fansen elske måten vi angriper på og være stolte av laget. Fansen har alltid vært våre sterkeste supportere, sier han til Asiatiske medier.

Etter bragden med laget har Andersen blitt stor kjendis i Hong Kong. Dette er andre gang han klarer å kvalifisere et landslag til et Asiamesterskap. Første laget var Nord Korea.

Powered by Labrador CMS