Ut på tur i skog og marK

i
i

DEtte utstyret må du ha med i ryggsekken

Publisert

Når du skal slå leir, er det viktig å ha riktig utstyr for å sikre at turen din blir trygg og komfortabel. Her er noen av de viktigste tingene du trenger for å slå leir:

1. Telt: Velg et telt som passer til størrelsen på gruppen din og værforholdene der du skal campe. Sørg for at teltet er enkelt å sette opp og ta ned.

2. Sovepose: Velg en sovepose som passer til temperaturen der du skal campe. Soveposen bør være varm og komfortabel, og ha en passende størrelse for deg.

3. Liggeunderlag: Et liggeunderlag gir deg isolasjon fra bakken og gjør at du sover bedre om natten. Velg et underlag som passer til teltet ditt og dine personlige preferanser.

4. Mat og drikke: Ta med nok mat og drikke til turen, og husk å velge mat som er enkel å tilberede og som tåler å bli fraktet i en sekk.

5. Kokeutstyr: Du trenger en primus eller ovn for å lage mat og koke vann. Velg en modell som passer til størrelsen på gruppen din og matbehovet ditt.

6. Fyrstikker eller lighter: Ta med en pålitelig måte å tenne bål eller primus på.

7. Lommelykt eller hodelykt: En lyskilde er viktig for å kunne bevege deg trygt rundt leiren din om natten.

8. Kniv eller multiverktøy: En kniv er nyttig for å tilberede mat og gjøre små reparasjoner på utstyret ditt.

9. Førstehjelpsutstyr: Ta med et grunnleggende førstehjelpsutstyr, inkludert bandasjer, saks, tape, smertestillende og eventuelt en flåttfjerner.Disse tingene er noen av de viktigste elementene du trenger for å slå leir. Husk å planlegge turen nøye på forhånd, og å pakke

Powered by Labrador CMS