Lyst på hund?

Dyrebeskyttelsen har reddet hunder - nå kan en av de bli din

Publisert Sist oppdatert

Dyrebeskyttelsen Norge - Ringerike har flere hunder inne som alle ønsker seg gode hjem. Hundene er 8 mnd gamle og leveres helsesjekket, vaksinert og chippet. - Er det en av disse du tenker passer hos deg må du gjerne fylle ut adopsjonssøknaden vår, eller ta gjerne kontakt for mer informasjon, sier Heidi Halvorsen i Dyrebeskyttelsen på Ringerike.

@ https://www.dyrebeskyttelsenringerike.no/adopsjonssoknad-hund/

Dette er hundene:

Atlas

Atlas 8 mnd er godlynt og snill. Sover pent ved siden av sengen hele natten. Går pent i bånd og har lært sitt og er igang med å innøve andre kommandoer som dekk, kom, vent osv. Kjøre bil og bur er litt skumle ting og må trenes mer på, men han er igang. Han er fortsatt litt redd mennesker og ikke overivrig på andre hunder. Litt og jobbe med mao men han er en god gutt som lærer fort.

Baltasar

Baltasar er en glad, fornøyd og leken storsjarmør på 8 mnd. Går bra med hunder og katter. Nysgjerrig gutt som møter det meste med vennlighet. Går fint i bånd og bryr seg lite om det som passerer av sykler, barnevogner, folk osv. Trener på å være alene hjemme og blir stadig bedre. Han er sta men veldig smart og lærevillig. Må nok trene litt på bilkjøring da han blir bilsyk.

Bass

Bass er grei i bil og går fint på tur, elsker bamsen sin og er en vennlig grei hund. Fungerer greit med andre hunder og har såvidt fått hilse på barn for første gang. Han er en hund som er lett å få kontakt med og tar læring fort. Han er stueren og piper når han må ut. Trenger litt trening på å være alene hjemme.

Kiara

Kiara er husren og går fint i bånd. Sover rolig hele natten og takler å være alene hjemme. Noe skeptisk til nye mennesker og trekker seg unna, ingen aggresjon men usikkerhet. Fungerer fint med andre hunder, men syntes barn er litt skumle så gjerne et hjem uten yngre barn. Jakter litt på husets katt, men virker kun å ønske og leke. Veldig grei og trene og lære ting. Grei i bil og grei ved stell og handtering. Veldig glad i kos, spesielt på magen.

Vragi

Vragi er en vennlig snill gutt som er glad i alle mennesker og går fint med andre hunder. Han går fint i bånd og sier ifra når han må ut på do. Blir litt bilsyk men det går seg nok til over tid. Har startet treningen på å være alene hjemme, men syns det er litt leit og bli forlatt. Han er en skikkelig kosegris som knytter seg fort.

Dersom noen av disse hundene er aktuelle å bli enige med Dyrebeskyttelsen om, kan dere også sende en email til post@e-tv.no så skal vi formidle kontakt.

Powered by Labrador CMS