Thomas Engeset fikk et ide: Singelfestival.
Thomas Engeset fikk et ide: Singelfestival.

Er du singel? Vil du finne kjærligheten? Da bør du lese det her

Publisert

Er du singel? Trøst deg med at du ikke er alene. Nå kan du få din egen festival med muligheter for å finne kjærligheten. NRK-programleder Thomas Engeset er ildsjel og arrangør. Målsettingen er enkel: de som har fått billett i år skal ikke komme tilbake tio neste år.

Singelfestivalen går av stablen 25.juni og billettene ble revet bort på kun to timer. Nå skal nordmenn finne kjærligheten på den eneste festivalen som har som mål at du ikke kommer tilbake året etter. Det finnes 1,4 millioner single nordmenn.

Singelfestivalen byr på artister, underholdning og aktiviteter, skreddersydd for at deltakerne skal finne kjærligheten!

I januar i år la NRK-programleder Thomas Engeset ut en story på Instagram hvor han lurte på om det hadde vært gøy med en singelfest på landstedet hans utenfor Oslo. Da han plukket opp telefonen kort tid etter sto det "99+" nye meldinger i innboksen hans.

- Det var tydelig at folk var lei dating og dating-apper, sier Engeset

GJORDE ALVOR AV IDEEN

For å få oversikt over egen innboks startet Engeset opp Instagramkontoen @Singelfestivalen og kun to uker senere hadde kontoen over 4000 følgere med single som ville få fortgang i jakten på kjærligheten.

- Nå var det ingen vei tilbake og jeg fikk satt sammen et festivalstyre og i løpet av få uker så Singelfestival AS dagens lys, forteller Engeset.

BILLETTENE REVET VEKK

200 guttebilletter og 200 jentebilletter ble lagt ut for salg og i løpet av to timer ble jentebillettene revet vekk. Noen få dager senere var også guttebillettene solgt ut og nå er det få uker til det braker løs på landet, en time utenfor hovedstaden.

Singelfestivalen hevder spøkefullt på Instagram at de har kjærestegaranti, hvor mange som faktisk finner kjærligheten 25. juni skal det i alle fall føres nøye statistikk på i etterkant av festivalen.

- Artistene, underholdningen og aktivitene offentliggjøres ikke i forkant av festivalen, alt for å sikre at hovedmotivasjonen til deltakerne er den samme; å finne kjærligheten, smiler Engeset.

Maria Ebbestad er sewxolog og kontaktperson for festivalen.
Maria Ebbestad er sewxolog og kontaktperson for festivalen.

SPONSET AV WEB-SIDE

Nytelse.no er eksklusiv sponsor for festivalen som finner sted på nasjonalromantiske Hadeland Folkemuseum.

- Det er klart vi ville være med på dette. Det å finne kjærligheten er viktig for veldig mange, og det at vi kan være med å legge til rette for nettopp det er en sann glede, sier presseansvarlig og sexolog for Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

Nå gjenstår det bare å se om festivalen klarer å nå målet sitt, nemlig at de som har skaffet seg billett i år, ikke kommer tilbake neste år.

- Det at billettene ble utslgt såpass raskt viser et stort behov for å finne kjærligheten. Vi har vært i pandemi i to år, og det har ikke vært lett å være singel i denne perioden. Nå ser det ut til at nordmenn virkelig er klare for å finne kjærligheten uten avstand og datingapper, og det er noe vi virklig er stolte av å være med på, avslutter Ebbestad.

Powered by Labrador CMS