PÅL ANDERS ULLEVÅLSETER GJESTER "FISKETUREN"

"FISKETUREN" episode 2: Mathias lærer Pål Anders å kaste med flue

Publisert Sist oppdatert

"Fisketuren" episode 2 byr på mange lærerike og ikke minst morsomme episoder. Spesialisten Mathias Lilleheim tar i mot Pål Anders Ullevålseter på Gamlestølen i Etnedal i Valdres. Om det ble fisk? Ja, det gjenstår å se.

I tillegg til å ha vært av verdens beste enduro-utøvere, har Pål Anders kjørt Paris-Dakar 12 ganger. Nå planlegger han comeback og skal på nytt kjøre løp i Afrika. Hør Pål Anders fortelle om redsel, om spenning - og om depresjon.

Han har vunnet fire realityserier for kjendiser: Isdans (2007), 71 grader nord og Norges tøffeste kjendis i 2011. Farmen kjendis vant han i 2018 og avsluttet den foreløpige reality-karrierer ved å vinne Mesternes mester i 2019. Han har også vært deltaker i Skal vi danse.

Men å lære å kaste med flue var ingen lett dans å lære seg selv for en vinner som Pål Anders. Til tross for beroligende og vakker natur i Gamlestølen-området - som ligger rett i nærheten av det ville Synnfjellmassivet, var det en tydelig stresset Pål Anders som tok i fluestanga for aller første gang. Her i denne episode nummer to kan også du som seer få mange gode tips før du skal ut med fluestanga.

Her kan du se den aller første episoden av "Fisketuren"

Powered by Labrador CMS