Manchester Uniteds mest prominente spillere sliter med å holde hodet kaldt, mener lokalavisen Manchester Evening News. Foto: Dave Thompson / AP / NTB
Manchester Uniteds mest prominente spillere sliter med å holde hodet kaldt, mener lokalavisen Manchester Evening News. Foto: Dave Thompson / AP / NTB

Lokalavis kritiserer Manchester United: Trenger nye ledere

Publisert

Manchester United røk ut av mesterligaen tirsdag og står nå uten reell mulighet for et trofé denne sesongen. I lokalavisen etterlyses det nye ledere i laget.

De røde djevlene er røk ut tidlig i både ligacupen og FA-cupen og etter mesterliga-exiten mot Atlético Madrid, ender det med nok en sesong uten en tittel. Europaligatittelen fra 2017 er klubbens hittil siste trofé.

I Premier League er laget 20 poeng bak serieleder Manchester City med ni kamper igjen. United har ikke vunnet hjemlig serie siden 2012/13-sesongen, den siste med klubbens legendariske manager, Sir Alex Ferguson.

Etter at Ferguson la opp, har i tur og orden David Moyes, Louis van Gaal, José Mourinho, Ole Gunnar Solskjær og Ralf Rangnick slitt med å få skikk på klubben.

Rangnick ventes å gå over i en konsulentrolle til sommeren, med klubben på leting etter en permanent trener.

PSGs Mauricio Pochettino og Ajax-trener Erik ten Hag, som begge også røk ut i åttedelsfinalen i mesterligaen, er de heteste kandidatene til å ta over trenerjobben i United.

Manchester Evening News  kritiserer klubbens fremste spillere og nevner spesifikt lagets kaptein Harry Maguire og Bruno Fernandes.

– Harry Maguire må miste kapteinsbindet for sitt eget beste. I tillegg er det for mange hissigpropper i troppen. Bruno Fernandes er en fantastisk spiller, men å holde hodet kaldt er ikke en av styrkene hans, skriver lokalavisen.

Powered by Labrador CMS