Coldplay er tilbake -og spiller ekslusiv intimkonsert på radio. Radio Norge har de norske rettighetene.
Coldplay er tilbake -og spiller ekslusiv intimkonsert på radio. Radio Norge har de norske rettighetene.

Coldplay tilbake - feirer med intimkonsert ekslusivt på radio. Radio Norge har rettigheter.

Publisert

Etter lang tids pause er Coldplay endelig tilbake. Det feires med en intimkonsert som bare sendes på radio.

I Norge er det Radio Norge som har sikret seg de eksklusive rettighetene til konserten. I tillegg til gutta i Londonbandet, er Ed Sheeran invitert som gjesteartist.

Intimkonserten er et opptak fra Shepherd’s Bush Empire i London i forrige uke, og har fått strålende kritikk i britisk presse. Blant annet kalte The Guardian showet «en ekstravagant tilbakekomst». 

Ikke bare fikk publikum høre ferske låter fra det nye albumet «Music of the Spheres», de fikk også servert hits som «Clocks», «Yellow», «Paradise» og «Viva La Vida». Fans av Ed Sheeran har også noe å glede seg over – han dukker nemlig opp på scenen og fremfører «Fix You» sammen med bandet.

– Unikt samarbeid

Ifølge musikksjef i Bauer Media Norge, Sverre Vedal, er konsertprosjektet med Coldplay det første i sitt slag.

 – Dette er et unikt internasjonalt samarbeid i særklasse. Uten å være en del av et internasjonalt medieselskap, hadde det ikke vært mulig for oss å få det til.

Vedal satser på at det kommer flere eksklusive tilbud til lyttere av Radio Norge og andre radiokanaler under Bauer-paraplyen. Ikke minst har kanalen Topp 40 et stort potensiale med en ung lytterskare.

Konserten sendes på Radio Norge fredag 22.10. kl. 22.

Powered by Labrador CMS